Coa tradicional festa gastronómica, ponse ponto e final á celebración das Festas do

Desde primeiras horas da mañá, foron miles as persoas que degustaron este tradicional prato da nosa gastronomía. En torno a 15.000 racións de callos servíronse ao longo do día.

As Festas do Cristo rematan após de programar durante todo un mes actividades para todos os públicos: música, teatro, cinema, exposicións, obradoiros, animación de rúa, fogos de artificio, deporte, gastronomía, e muitas cousas máis.

Advertisements

1 Response to “Coa tradicional festa gastronómica, ponse ponto e final á celebración das Festas do”


  1. 1 Juan Andrada 21 Outubro 2008 ás 21:40

    Hola:
    es un placer poder expresarles vuestra alegria al estar en visita turistica a Galicia y concretamente en Porriño, viviendo varios eventos en la semana del Cristo, y callos, habiendo degustado los mismos, excelente todo, pude apreciar la organizaciòn de los responsables, y van nuestras FELICITACIONES a los mismos, y al pueblo del lugar; nos han tratado de maravillas, es por eso que desde URUGUAY elegimos Porriño y sus alrededores para visitarlos en varias oportunidades desde al año 2003 a la fecha, espero poder regresar muy pronto, adelante Porriño y gracias por todo que nos han ofrecido.- Gracias

    Flia. Andrada Arguimbao


Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s





%d bloggers like this: